Carolien Wanrooy nieuwe Managing Director Goudvisie

- Daphne Kouwenberg

Goudvisie heeft met ingang van 14 maart 2022 Carolien Wanrooy aangesteld als nieuwe Managing Director. Carolien Wanrooy gaat zich richten op de groeiambities van Goudvisie. Goudvisie begeleidt professionals, teams en organisaties bij verander- en ontwikkelvraagstukken. Goudvisie is in 2020 ontstaan uit de fusie van de bedrijven Goudsteen & Company (organisatieadvies) en Danaë (specialist leren en ontwikkelen).

Groeiambities

Jayani Masthoff, founder en partner: ‘Het is onze missie om maximale ruimte creëren te voor groei en ruimte voor het exceptionele in ieder individu. Sinds het ontstaan van Goudvisie hebben we met ons team gebouwd aan een sterk portfolio van diensten en producten die bijdraagt aan deze missie. Met het talent en unieke ‘goud’ van Carolien kunnen wij nog meer impact hebben op de ontwikkeling van organisaties, individuen en de maatschappij“’.

Albert Goldsteen, founder en partner, vult aan: ‘Toen Jayani en ik elkaar in 2016 voor het eerst ontmoetten ontdekten we hoe complementair onze bedrijven aan elkaar waren. Deze complementariteit is zeer succesvol gebleken, we werken aan vele mooie vraagstukken met onze klanten. Nu willen we wat er staat nog verder gaan uitbouwen en professionaliseren. Carolien voegt een belangrijke kwaliteit toe, namelijk haar vermogen om te bouwen en leiding te geven aan een volgende groeifase. Samen kunnen we onze klanten nog beter bedienen”.

Over Carolien

Carolien neemt jarenlange ervaring mee. Zo bekleedde ze gedurende 15 jaar diverse (directie) rollen bij middelgrote adviesbureaus in het publieke en private domein. De afgelopen 2 jaar werkte Carolien als zelfstandig adviseur en coach voor verschillende opdrachtgevers op de thema’s data, digitale transformatie, diversiteit en inclusie. Als bestuurslid van stichting Agora Network werkt Carolien mee aan behoud en de doorstroom van cultureel divers talent naar de top in het bedrijfsleven. Tevens is ze bestuurslid van Contribute, een foundation die dromen waarmaakt op het gebied van biodiversiteit, ontwikkelingshulp, educatie en inclusie.

Carolien over haar aanstelling: “Ik vind het een eer om Goudvisie naar de volgende groeifase te leiden. In de bijzondere cultuur van Goudvisie, waar iedereen kan zijn en worden wie hij of zij is, komen al mijn ambities samen en ik vind het een enorme uitdaging om hier verder op te bouwen. Ik kijk ernaar uit om met het Goudvisie-team onze klanten te helpen met vernieuwende oplossingen voor complexe verander-, leer- en ontwikkelvraagstukken”.

Lees hier meer over Carolien en haar ‘goud’.

Delen via:

Neem contact op met Daphne Kouwenberg daphne@goudvisie.nl