Lees hier meer over toepasvormen voor e-learning!

- Albert Goldsteen

Oefenen en experimenteren

We ontwikkelden samen met VGN de VGN academie. Met de academie kan elke professional zich van beginner tot expert ontwikkelen door middel van blended leren. Niet alleen zijn er producten voor verschillende kennis- en vaardigheidsniveaus, er zijn ook producten voor verschillende leerstijlen. Hiervoor zijn visie, didactische uitgangspunten, templates en (schrijf)wijzers ontwikkeld.

Voor Tagpoint maakten we een e-learning in de vorm van een serious game. Met deze e-learning werkt de professional aan bewustzijn, kennis en vaardigheden. Aan de hand van veel video’s, zoekplaten en kleine quizzen wordt er spelenderwijs getest en nieuw gedrag aangeleerd. Deze serious game doet beleven wat dagelijks voorkomt in de praktijk. Urgentie en gedrag zijn opnieuw ‘on top of mind’.

Bewustwording

Voor Antes ontwikkelden we e-learning waarmee de professional bewuster wordt door aan basiskennis- en vaardigheden te werken. De e-learning bestaat uit een ervaringsverhaal, casuïstiek en praktijkopdrachten. Hierdoor leren professionals signaleren, handelen en wordt er actief contact gezocht.

Voor Safe Harbour ontwikkelden we een e-learning in de vorm van een serious game voor meer bewustzijn rondom privacy en informatiebeveiliging. In een landschap rond het kantoor speelt zich van alles af. Door die situaties in film, illustratie en vragen te doorlopen, wordt een mysterie ontrafeld. Met humor wordt de confrontatie aangegaan.

Kennis vergroten en activeren

Voor GGZ ecademy ontwikkelden we een academie voor zorgprofessionals in de ggz. Middels de academie hebben professional altijd beschikking tot kwalitatief goede en actuele blendedleerproducten. De academie is zo ingericht en vormgegeven dat iedereen, van beginner tot expert, kan leren op een manier die bij hem past. Hiervoor zijn visie, didactische overwegingen, templates, templatewijzers en schrijfwijzers ontwikkeld.

Continu blijven we scherp op welke thema’s en onderwerpen er leven op de werkvloer. We maken producten voor:

  • basiskennis en actualiteiten;
  • bewustwording;
  • vaardigheden ontwikkelen;
  • teams om samen te leren;
  • trainers om materialen te gebruiken voor hun trainingen;
  • opleiders om gerichte leerpaden klaar te zetten;
  • professionals om eigen leerpaden samen en bij te stellen;
  • instellingen om materiaal te implementeren.

Inzicht en overzicht bieden

Voor Pharos ontwikkelden we een e-learningtoolbox met tools voor iedere situatie en ieder moment. Zo kan de professional portretten bekijken, online oefenen met complexe situaties en praktijkopdrachten maken. Hij heeft ook beschikking over performance support. De tools zorgen ervoor dat kleine concrete stappen gemaakt kunnen worden voor meer impact. Zo leert de professional onbewust nieuw gedrag aan en wordt het complexe eenvoudig.

Voor Mental Health First Aid (MHFA) ontwikkelden we een app, e-learning en website. De gratis app bevat een zelfscan, richtlijnen, tips en informatie over MFHA. De website sluit hierop aan. Met een inlog wordt e-learning beschikbaar. Hier zijn casuïstiek, huiswerk- en praktijkopdrachten te vinden.

Delen via:

Verder praten over dit onderwerp?

Neem contact op met Albert Goldsteen albert@goudvisie.nl of bel 06 81804220

Gerelateerde publicaties