Diana Schilder Veerman - Goudvisie

Diana Schilder-Veerman

Wat is jouw goud?
Ik ben heel nuchter, pragmatisch en ik kan goed logisch nadenken. Ik kan dingen overzichtelijk maken en overzicht behouden. Ook ben ik heel gestructureerd en precies.

Wat doe jij bij Goudvisie?
Ik ontwikkel (digitale) producten bij Goudvisie. Ik ben voornamelijk bezig met de ontwikkeling van e-learning materialen. Ik zorg ervoor dat deze producten er mooi uitzien en technisch goed en gebruiksvriendelijk werken.

Ik kan goed met je meedenken in het zoeken naar oplossingen; technisch en praktisch - Diana Schilder-Veerman

Bij mij moet je zijn voor:
Als je een probleem hebt kan ik goed met je meedenken in het zoeken naar oplossingen. Dit kan een technisch probleem zijn, maar ook heel praktisch.

Hoe ontwikkel jij goud?
Eigenlijk door gewoon mijn werk te doen. Door te kijken wat er nodig is en hoe ik me dat eigen maak. Als iets nu niet goed gaat, hoe moet ik het dan de volgende keer anders doen?

Wat inspireert jou?
Mijn kinderen: twee kleine mensjes voor wie de wereld nog aan hun voeten ligt en alles mogelijk is. Om ze op te zien groeien en karakters te zien ontwikkelen. Wie zijn zij, waar worden ze blij van, waar hebben ze het moeilijk mee en hoe kan ik ervoor zorgen dat ze zo’n goed mogelijke basis hebben. Dat ze gelukkig zijn met wie ze zijn en wat ze doen. Maar ook om samen met mijn gezin op vakantie te gaan en te genieten van rust, eten, plezier, natuur en elkaar.

Waarin ben je niet goud, maar juist heel regular?
In heel veel dingen! Ik hou van regular, niet alles hoeft goud te zijn. Meedoen is belangrijker dan winnen. Misschien is dat wel mijn goud.

Wat wilde je vroeger worden en waarom ben je dat niet geworden?
Juf op de basisschool. Na één week stage toen ik 15 was wist ik dat dit echt niks voor mij was. Heb ik veel te weinig geduld voor.