Linda Muhlradt - Goudvisie

Linda Mühlradt

Wat is jouw goud?
Mijn inlevingsvermogen, creativiteit én kritische blik. Deze zet ik in om van elk product of dienst een unieke beleving te maken.

Wat doe jij bij Goudvisie?
Als junior conceptontwikkelaar bij Goudvisie probeer ik mezelf continu af te vragen hoe we de juiste producten en/of diensten voor de klant kunnen ontwikkelen. Dit doe ik door vraagstukken en leerdoelen te vertalen naar een passend concept. Het verhaal, de werkvormen en de uitwerking moeten kloppen. Een concept is voor mij niet compleet zonder dat extra stukje beleving. Die beleving creëer ik door mezelf continu af te vragen hoe iets anders of leuker kan.

Een concept is voor mij niet compleet zonder dat extra stukje beleving. - Linda Mühlradt

Bij mij moet je zijn voor:
Toffe concepten, inspiratie en omdenken.

Hoe ontwikkel jij goud?
Ik ontwikkel goud door overal 200% voor te gaan. Er is geen opdracht die ik oplever zonder zeker te weten dat het perfect is. De doelgroep moet geprikkeld worden en het concept moet voldoen aan de wensen van de klant.

Wat inspireert jou?

  • Mensen die doen waar ze gelukkig van worden (ongeacht de mening van anderen.
  • Mensen die kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Bijvoorbeeld een mooie zonsopkomst.
  • Bedrijven en/of organisaties die zich inzetten voor een maatschappelijk doel.

Wat wilde je vroeger worden en waarom ben je dat niet geworden?
Ik wilde vroeger in ieder vriendenboekje iets anders worden; moeder, kapster, schooljuffrouw noem maar op. Uiteindelijk was het mijn liefde voor mode die overwon en op de opleiding Fashion Design groeide uiteindelijk mijn interesse voor trends en conceptontwikkeling. Alleen het ‘beroep’ moeder is nog niet helemaal van het lijstje verdwenen…

Wat is jouw geheime goud? Je verborgen talent?
Mijn geheime goud is dat ik hele lekkere dingen kan bakken, zoals muffins, cakes, taarten etc. Ik hou er dan ook van om op zondag in de keuken te staan en nieuwe recepten uit te proberen of te bedenken.