Nathalie Meeuwsen

1. Wat is jouw goud? 
Mijn goud is mijn leergierigheid, oplossingsgericht denken. Daarnaast ben ik geen opgever maar juist een doorzetter. Ik houd niet van opgeven; wanneer er een probleem is waardoor ik niet verder kan, stop ik niet. Dan pak ik het probleem juist met beide handen aan en zoek ik naar een passende oplossing, dat helpt mij om te groeien als persoon.

2. Wat doe je bij Goudvisie? 
Ik ben werkzaam als financieel administratief medewerker. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat de financiële administratie op rolletjes loopt.

3. Bij mij moet je zijn voor?
Je kunt bij mij altijd terecht om je hart te luchten of gewoon om gezellig (bij) te praten. Mocht je een probleem hebben dat moet worden opgelost, dan help ik daar graag bij.

4. Wat inspireert jou?
Op werkgebied inspireert mij het om met financiële administratie bezig te zijn en problemen die er zijn op te lossen. Het is fijn als de financiële administratie goed gaat, dat geeft een voldaan gevoel en inspireert mij om door te gaan. Op persoonlijk vlak inspireert het mij als mensen in zichzelf blijven geloven. Wanneer zij hun gevoel blijven volgen om haar/zijn doel te halen, ondanks de mening van anderen.

5. Hoe ontwikkel jij goud?
Ik ontwikkel goud door mezelf te blijven en daarnaast nieuwe dingen te leren, mezelf verder te ontwikkelen.
Tevens ontwikkel ik ook goud door iets na te vragen bij mijn collega’s als ik iets niet snap.
De natuur ingaan, boeken lezen, muziek luisteren en tot rust komen helpen mij ook om goud te ontwikkelen.

6. Wat wilde je vroeger worden en waarom ben je het niet geworden?
Vroeger wilde ik kapster worden, maar dat is niet zo gelopen. De reden daarvoor is dat ik een beroep wil hebben waar ik:
·        oplossingsgericht kan werken.
·        bij na kan/moet denken.
·        met administratie/cijfers bezig ben.
·        mezelf kan blijven uitdagen.
Deze onderdelen kan ik niet in een beroep als kapster kwijt, maar wel bij financiële administratie. Dus ik zit goed op mijn plek!