Peter Langerak

Wie ben jij? 
Ik ben druk, maar dat zien of merken anderen niet.  Ik denk veel en snel, maar die onrust zullen mensen niet ervaren. Als er paniek in de tent is, ben ik degene die de rust terug brengt. Ik breng simpele duidelijkheid en rust door er zelf druk mee bezig te zijn. Dat doe ik door besluitvaardig en creatief te zijn. Dat doe ik naast mijn werk ook, leuke initiatieven nemen en zorgen dat het dan ook echt gebeurd, het liefst zo snel mogelijk.

Hoe ben jij verbonden aan Goudvisie?
Ik ben als associate al heel lang verbonden aan Goudvisie. Als verandermanager en trainer in veranderingstrajecten.

Bij mij moet je zijn voor?
Complexe veranderingen en weerstand. Weerstand is vaak een gebrek aan luistervaardigheid bij diegene die de verandering bedacht heeft. Denken en doen zijn dan gescheiden. Mijn kracht zit juist in de verbinding.

Hoe ontwikkel jij jouw goud?
Mijn goud ontwikkel ik door goed te kijken en te luisteren naar anderen en daar veel van te leren. Ik zoek aansluiting bij het goud van anderen zodat het mijzelf ook in beweging brengt. 

Wat wilde je vroeger worden en waarom ben je dat niet geworden? 
Banketbakker! Ik dacht dat je dan de hele dag door gebakjes kon eten. Als vakantiewerk heb ik wel twee seizoenen als banketbakker gewerkt. Heel erg leuk om te doen maar minder ambachtelijk dan ik dacht. In een klein team gewoon heel hard en efficiënt werken. De gebakjes kon je wel gewoon eten maar dat ging er midden in de nacht wat minder makkelijk in.