Süheyla Uçar

Wat is jouw goud?
Ik ondersteun op het kantoor van Goudvisie bij allerlei werkzaamheden en activiteiten. Ik zorg dat er altijd een goede lunch is en lekkere koffie en help mijn collega’s waar dat nodig is. Een beetje als de linkerhand van mijn goudvisie collega’s.

Wat doe je bij Goudvisie?
Ik ben toekomstgericht, vind het belangrijk om actief te blijven, en heb ook iedere keer zin weer op kantoor te zijn. Contact met collega’s en klanten vind ik heel fijn en het is altijd leuk om weer een lach op iedereen’s gezicht te zien. Daar wordt ik ook blij van.

Contact met collega’s en klanten vind ik heel fijn en het is altijd leuk om weer een lach op iedereen’s gezicht te zien. - Suheyla

Wat wilde je vroeger worden?
Ik wilde advocaat worden, ook juist om mensen te helpen. Ik houd niet van onrecht en wilde daar iets tegen doen, of mensen die daar slachtoffer van worden helpen of ondersteunen.

Bij mij moet je zijn voor?
Ik sta voor iedereen klaar, en je kan ook bij mij terecht voor gezelligheid, een praatje maken en er is altijd wat te leren.

Wat inspireert jou?
Natuur en vooral het strand. Het geluid van de zee geeft me het gevoel van vrijheid en ik wordt er heel blij van. Mijn 4 katten en 2 honden zijn ook mijn inspiratie, ze doen me realiseren wat een mooie wezens ons geschonken zijn.