Over ons

Waar wij in geloven

Wij geloven dat organisaties van morgen nieuwe oplossingen nodig hebben voor nieuwe vraagstukken. Daarom werken bij Goudvisie zowel organisatieadviseurs en veranderkundigen als onderwijskundigen, specialisten digitaal leren en productontwikkelaars. Zij zijn elk op hun eigen manier expert op het gebied van blended leren, ontwikkelen en veranderen. Vanuit deze diversiteit in expertises ontwerpen wij leeroplossingen die het individu en de organisatie in beweging zetten. En daarmee de samenleving.

Onze klanten geven ons dan ook terug dat wij ons onderscheiden door onze interventies en producten op maat. En door ons vermogen om goed te luisteren – zo krijgen we het vraagstuk scherp. Vervolgens vinden we samen de juiste combinatie van blended interventies om dit vraagstuk aan te pakken.

Organisatieadvies om van binnenuit stappen te zetten

Maar wat zijn dat dan voor interventies? Nou, in ieder geval geen grootse programma’s die alleen kloppen op de tekentafel. Ons specialisme is om klein en concreet beweging te creëren. Je werkt met duidelijke kaders en uitgangspunten. Tegelijkertijd is er veel ruimte om de veranderstappen samen met jouw mensen te maken. De basis is aansluiten op aanwezige kennis en ervaring en vervolgens van binnenuit veranderen. Op deze manier worden leren, ontwikkelen en veranderen scherper, innovatiever en duurzamer.

Blended learning faciliteert persoonlijke en organisatieontwikkeling

Uniek aan Goudvisie is dat we meer bieden dan organisatieadvies. Met online en offline leeroplossingen (oftewel blended) helpen we jouw organisatie verder op weg met het hoe. Dit start bij een eigen leerconcept – elke oplossing is maatwerk voor duurzame impact. Vervolgens stapt jouw organisatie in een blended leertraject. Dat wil zeggen dat we online en offline leren combineren. We creëren een leerpad dat bestaat uit meerdere bouwstenen. Hierbij krijgen de mensen in jouw organisatie alle ruimte om hun vak uit te oefenen. Want wij zijn ervan overtuigd dat die bewegingsvrijheid ruimte geeft aan vakmanschap en de bedoeling. En dat is goud waard.

Stop being regular, be gold!

Wij geloven in het goud van het individu. Goud is:

  • je talenten kennen én optimaal weten in te zetten;
  • doen waar je gelukkig van wordt;
  • niet kiezen voor veiligheid, maar moeilijke dingen aangaan en stroefheid durven op te zoeken;
  • elkaar de ruimte gunnen om te pieken en elkaar te steunen bij dalen;
  • accepteren wie je bent en wat je wel en niet kunt.

Nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op met Albert Goldsteen albert@goudvisie.nl of bel 06 81804220