Over ons

Waar wij in geloven

Bij Goudvisie geloven we dat de werkvloer een plek is waar werkgeluk, het hebben van impact en duurzaam resultaat samen kunnen gaan. Het is onze ambitie om organisaties te helpen met veranderen, leren en ontwikkelen, zodat zij kunnen groeien en beter in kunnen spelen op maatschappelijke veranderingen.

Waar wij voor gaan

Wij stoppen niet voordat iedereen gelijke kansen heeft om mee te doen in de maatschappij. We willen dat iedereen zijn werk kan doen en van waarde kan zijn. Om dit te faciliteren helpen wij organisaties en professionals aan meer plezier en voldoening in het werk. 

Daarvoor creëren wij voor en met onze klant contexten waarbinnen ervaringsgericht leren plaats kan vinden en nieuw gedrag wordt uitgelokt. Wij starten nooit met een kant-en-klare oplossing en verrassen met een nieuw perspectief, zodat verwachtingen worden overtroffen en ons hoogste doel wordt behaald; het goud in onze maatschappij laten blinken.

Wat we bieden

Goudvisie begeleidt organisaties om stap voor stap te werken aan breed gedragen, blijvende verandering die meteen begint. Wij bieden een veranderkundige aanpak met vernieuwende oplossingen voor complexe vraagstukken.

Daarom werken bij Goudvisie professionals met diverse expertises. Denk aan organisatieadviseurs, veranderkundigen, onderwijskundigen, specialisten digitaal leren, seriousgame-ontwikkelaars en productontwikkelaars. Zij zijn elk op hun eigen manier expert op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderen. Vanuit deze diversiteit in expertises ontwerpen wij leeroplossingen die het individu en de organisatie in beweging zetten.

Organisatieadvies om van binnenuit stappen te zetten

Maar wat voor organisatieadvies kan ik nou verwachten? Nou, in ieder geval geen grootse programma’s die alleen kloppen op de tekentafel. Ons specialisme is om klein en concreet beweging te creëren. Je werkt met duidelijke kaders en uitgangspunten. Tegelijkertijd is er veel ruimte om de veranderstappen samen met jouw mensen te maken. De basis is aansluiten op aanwezige kennis en ervaring en vervolgens van binnenuit veranderen. Op deze manier worden leren, ontwikkelen en veranderen scherper, innovatiever en duurzamer.

Blended learning faciliteert persoonlijke en organisatieontwikkeling

Uniek aan Goudvisie is dat we meer bieden dan organisatieadvies. Met online en offline leeroplossingen (oftewel blended) helpen we jouw organisatie verder op weg met het hoe. Dit start bij een eigen leerconcept – elke oplossing is maatwerk voor duurzame impact. Vervolgens stapt jouw organisatie in een blended leertraject. Dat wil zeggen dat we online en offline leren combineren. We creëren een leerpad dat bestaat uit meerdere bouwstenen. Hierbij krijgen de mensen in jouw organisatie alle ruimte om hun vak uit te oefenen. Want wij zijn ervan overtuigd dat die bewegingsvrijheid ruimte geeft aan vakmanschap en de bedoeling.

Stop being regular, be gold!

Wij geloven in het goud van het individu. Goud is:

  • je talenten kennen én optimaal weten in te zetten;
  • doen waar je gelukkig van wordt;
  • niet kiezen voor veiligheid, maar moeilijke dingen aangaan en stroefheid durven op te zoeken;
  • elkaar de ruimte gunnen om te pieken en elkaar te steunen bij dalen;
  • accepteren wie je bent en wat je wel en niet kunt.

Nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op met Jayani Masthoff jayani@goudvisie.nl of bel 06 48090043