Serious Gaming

Maatwerk & ready-to-play games

Aan de slag met serious gaming

Serious gaming legt de nadruk op doen, verandering passend maken binnen de werkcontext en plezier in het aan de slag gaan met het nieuwe. Door met een serious game vooral te ‘doen’ en de verandering juist in de context van het werk te oefenen, bereik je een duurzamer effect. 

Hieronder lees je alles over onze ready-to-play games.
Op zoek naar meer informatie over maatwerk-games

Ga naar maatwerk games
Ouderavondspel
Ondersteuning 30min vanaf 199 vanaf 10 spelers

Met het Ouderavondspel geven we een nieuwe invulling aan ouderavonden. Het zorgt voor meer dialoog en interactie tussen ouders, minder werkdruk voor de leraar. Er ontstaat een gemeenschap, gericht op actieve ondersteuning en betrokkenheid bij de hele klas.

Feedback the Challenge
Feedback 4 mnd vanaf 2.200 7-12 spelers


92% van de managers en professionals is uitstekend in staat om de regels van feedback op te noemen. Hoe komt het toch dat we het lastig vinden om het ook echt te doen? Verbeter jullie feedback en communicatie met deze serious game.

Fouten maken Moed
Cultuurverandering 2u vanaf 499 4-15 spelers

Bij ontwikkelen hoort het vieren van successen en het leren van fouten. Het brengt elk individu verder, het verbetert samenwerken, producten en diensten. Met deze game ga je in gesprek over fouten maken en creëer je een cultuur waarin medewerkers hun kwetsbaarheid durven laten zien. 

 

Ronde Tafel der Wijzen
Vergaderen 2 x 2u vanaf 1.200 7-12 spelers

Hoe zet je ieders tijd zo efficiënt mogelijk in? En hoe maak je de meeting effectief met duidelijke output? Met deze game verbeter je de kwaliteit van jullie vergaderingen.

 

Huis van Licht en Schaduw
Samenwerken 4u vanaf 1.200 5-12 spelers


Elke organisatie kent ze. Problemen en uitdagingen in de samenwerking binnen teams die voor lief worden genomen. Met deze game krijg je meer inzicht in jullie samenwerking en geef je aandacht aan wat in de schaduw staat.

Expeditie Escaperoom
Teambuilding 1 uur vanaf 499 vanaf 6 spelers


Een nieuw team? Of wil je de teamdynamiek opfrissen? Met deze escaperoom-in-a-box neem je, op een leuke en snelle manier jullie samenwerking onder de loep.

Wil jij aan de slag met diversiteit en inclusiviteit binnen je organisatie? Zet de eerste stap naar een veilige werkplek waar ieders perspectief mee doet.