Albert Goldsteen

Wat is jouw goud? Ik hou ervan om verbindingen te leggen tussen mensen en vraagstukken. En ik zie overal kansen. Ik ben altijd bezig met de vraag hoe het een stapje beter kan; voor mezelf, voor onze organisatie en voor onze klant. Dit zijn naast talenten overigens ook valkuilen:) Wat ik leuk vind en wat ik goed kan is: vragen stellen, overzicht creëren en verhalen schrijven/vertellen.

Ik ben altijd bezig met de vraag hoe het een stapje beter kan; voor mezelf, voor onze organisatie en voor onze klant. - Albert Goldsteen

Wat doe je bij Goudvisie?
Ik ben partner/mede-eigenaar en richt me op alles wat ‘buiten’ gebeurt. Ik probeer continu in gesprek te zijn met (potentiële) klanten, te onderzoeken wat er speelt in de markt, mensen te verbinden met vraagstukken, vraagstukken te vertalen naar nieuwe concepten voor producten of diensten. Eigenlijk alles wat nodig is om de allerbeste dienstverlening en producten aan onze klant te bieden.

Bij mij moet je zijn voor:

Een tijd geleden heb ik een aantal klanten en collega’s gevraagd: als je mij 1 uur per maand zou mogen inzetten, waar zou je me dan voor vragen? Dat gaf bevestiging en nieuwe inzichten. Ik ben er heel graag voor je als je…

  • op zoek bent naar creativiteit
  • wilt leren hoe je commercie verbindt met kwetsbaarheid en relatie 
  • een idee hebt, maar niet weet hoe je het naar een werkend concept kunt doorontwikkelen
  • kritische feedback nodig hebt op een stuk dat je hebt geschreven
  • ondernemer bent en een klankbord en spiegel zoekt
  • een spreker zoekt die kwetsbaar en laagdrempelig verhalen vertelt

Hoe ontwikkel jij goud?
Ik sta altijd aan en ben ontzettend goed in het droppen van nieuwe ideeën. Zo goed dat mij soms verboden wordt het zinnetje “weet je wat we ook kunnen doen?” te gebruiken. Ik hou van hard werken, in gesprek zijn met de mensen om me heen, leren van nieuwe inzichten en die direct toepassen op mijzelf en anderen.Maar ik merk zowel in mijn werk als in mijzelf dat echte ontwikkeling vaak plaatsvindt in reflectie en in stilte. Dus ik dwing mijzelf om regelmatig stil te staan. En soms de stilte ook echt op te zoeken. Bijvoorbeeld in de abdij Sint Benedictusberg in Lemiers.

Wat inspireert jou?
Echtheid en kwetsbaarheid.
Dat vind ik iedere dag in mijn dochters, mijn vrouw en in veel mensen om mij heen.

Wat wilde je vroeger worden en waarom ben je dat niet geworden?
Ik wilde vroeger kok worden. Voor anderen koken en gastheer zijn heb ik altijd ontzettend leuk gevonden. Nog steeds kan ik enorm genieten van lekker koken en gastheer zijn voor vrienden en vind ik bijvoorbeeld een serie als Nieuwe Garde fantastisch! De enorme drive, passie en de overtuiging dat het iedere dag beter moet. Ik ben uiteindelijk geen kok geworden omdat ik zag dat het naast heel veel creativiteit ook wel om heel veel structuur gaat in de keuken en dat laatste is niet mijn kracht :) Ik blijf met veel plezier en overtuiging een hobbykok!

Wat is jouw geheime goud? Je verborgen talent?
Ik ben semi-professioneel Netflix kijker en kan je alles vertellen over de nieuwste series!