Eeuwke Bremmer

Wat doe je bij Goudvisie?
In organisaties waar ik kom, is vaak gedoe: miscommunicatie, scheve machtsverhoudingen en talenten die niet (meer) ingezet worden. En zoals het in het Engels lekkerder klinkt dan in het Nederlands:
“I make work less shit”. Mij maak je blij met vraagstukken die gaan over de combinatie van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling of samenwerking. Ik geniet enorm van leiderschapsontwikkeling (in de zorg). Ik houd ervan om mensen uit hun comfortzone te lokken, zodat ze talenten (her)ontdekken en inzetten, elkaar beter leren kennen en samenwerken en daardoor meer plezier halen uit hun werk.

Ik houd ervan om mensen uit hun comfortzone te lokken, zodat ze talenten (her)ontdekken en inzetten - Eeuwke Bremmer

Bij mij moet je zijn voor:
Vragen die anderen niet gauw durven te stellen. Ik maak dingen graag bespreekbaar en laat mensen niet gauw wegkomen. Dit brengt soms ongemak mee, maar uiteindelijk komen we hierdoor wel tot de kern. Verder heb je aan mij wel een goede als het moeilijk wordt, weet met humor te relativeren, hou van gekkigheid (lees gedoe en conflict).

Hoe ontwikkel jij goud?
Door samen te werken, feedback te vragen, af te kijken, boeken te lezen, podcast te luisteren en vooral door uit te proberen en niet bang zijn ook eens een misser te maken.

Wat inspireert jou?
Lekker eten, sporten, in de natuur zijn en vriend(en) & familie!