Suzanne Broekman

Wat is jouw goud?
Ik geniet van grote lijnen en van details. Bij het uitzetten van de grote lijnen houd ik meteen al rekening met het behalen van de doelen, didactiek, de ervaring, budget, planning en elke wens die er nog meer is. 

Wat doe jij bij Goudvisie?
Als conceptontwikkelaar en als serious game-ontwikkelaar ga ik voor het beste en het mooiste voor de klant. In het denk- en maakproces ben ik daarvoor bezig met didactiek, storytelling, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, tekst en beleving. Wanneer je met mij werkt, werken we in co-creatie aan inhoud, testen we en geven we verder vorm totdat een workshop, serious game of een didactisch product van start gaat. 

Ik ga altijd voor net iets beter, mooier, leuker en voor iets anders - Suzanne Broekman

Bij mij moet je zijn voor:
Concepten, serious gaming, didactiek, storytelling, vormgeving en social design. 

Hoe ontwikkel jij goud?
Er is altijd wel iets interessants te zien, te horen, te lezen. Ik kijk om mij heen en houd verschillende disciplines in de gaten om te zien hoe zij omgaan met een boodschap communiceren en wat er allemaal gemaakt wordt. Het samenwerken met collega’s bij Goudvisie is ook iets waarmee ik aan ‘mijn goud’ werk. Het is inspirerend om met verschillende kennis en kundes te praten, uit te zoeken en te creëren.

Wat inspireert jou?
Het is moeilijk om de vinger er precies op te leggen. Het kan kunst/vormgeving zijn. Dat maakt dat ik wil werken aan een beleving, iets dat via het hart binnenkomt, iets dat bruist. Mensen met een creatiedrang die onverstoorbaar is, inspireren om ook aan de slag te gaan en niet stil te staan. Ik geniet van filosofie en literatuur. Beide inspireren mij om tot andere ideeën of insteken te komen.

Wat wilde je vroeger worden en waarom ben je dat niet geworden?
Ik wisselde continu in wat ik wilde. Van tekenfilmmaker tot aan architect. Het leven verliep eenvoudigweg anders. Ik vond en vind nog steeds veel interessant. Wat in mijn huidige werk te zien is van vroeger, is dat ik nog altijd graag creëer, maak en in onderwerpen duik. 

Hoe zou je de geschiedenisboeken in willen gaan?
Als een egyptoloog.