Mireille Maatkamp start als senior adviseur bij Goudvisie

Mireille Maatkamp start als senior adviseur bij Goudvisie

Op 1 november is Mireille Maatkamp begonnen als senior adviseur bij Goudvisie. Mireille heeft de afgelopen jaren brede ervaring opgedaan in diverse sectoren. Rode draad in haar loopbaan is leren en veranderen. De afgelopen 15 jaar was Mireille actief in de rol van consultant, programma manager en manager bij organisaties als Gemeente Den Haag, ING, Nederlandse Spoorwegen en Ahold.

In haar laatste rol bij de NS als Expert Leren droeg Mireille bij aan het beter functioneren van teams door middel van het ontwerp van leer- en ontwikkeltrajecten. Daarnaast was zij onder andere gesprekspartner voor het programma ‘Professioneel gedrag op het werk’.

Bij Goudvisie gaat Mireille de rode draad uit haar loopbaan voortzetten in begeleiding van (management)teams bij (gedrags)verandering en leervraagstukken. Dit doet zij vooral graag voor organisaties met maatschappelijke relevantie. Door de open persoonlijkheid van Mireille is ze in staat om mensen op diverse niveaus aan haar te binden. Hierdoor is zij een echte ‘’bruggenbouwer’’ waarbij ze mens en resultaat én mensen onderling weet te verbinden.

Mireille Maatkamp over haar rol bij Goudvisie

Door mijn ervaring in uiteenlopende branches -met zowel opdrachten in de bovenstroom als in de onderstroom- kan ik goed schakelen en voel ik al snel wat er speelt of nodig is in een team of organisatieonderdeel. Regelmatig vragen collega’s mij om samen op te trekken en om “de angel” boven water tafel te krijgen.

Carolien Wanrooy (managing director Goudvisie)

Mireille is een echte zelfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en behoefte aan een ruime mate van autonomie. Zij is een hele goede aanvulling in de diversiteit van persoonlijkheden die wij zo belangrijk vinden. Ze heeft een enorm track record. Tegelijkertijd zijn we erg benieuwd naar haar goud. De extra waarde die niet te beschrijven is in vacatureteksten, of te destilleren is uit sollicitatiegesprekken, maar wat tot uiting komt als iemand zich echt thuis voelt. Wij bieden haar graag de ruimte om zich verder te ontwikkelen en haar ruime ervaring in te zetten binnen de haar geliefde maatschappelijke vraagstukken.

Lees hier meer over Mireille

Delen via: