Tim Winkler start als senior adviseur bij Goudvisie

Tim Winkler start als senior adviseur bij Goudvisie

Op 1 oktober is Tim Winkler begonnen als senior adviseur bij Goudvisie. Tim kent de zorg en het onderwijs van binnenuit. Hij vervulde in de afgelopen 20 jaar diverse functies, zoals directie-, management- en adviesfuncties bij onder andere OLVG, Spaarne Gasthuis, Flevoziekenhuis,  Alrijne Ziekenhuis, ROC TOP, Hogeschool Rotterdam, LUMC en GGZ inGeest
. Daarnaast is Tim actief als toezichthouder binnen zowel het onderwijs als de zorg. 

Met zijn achtergrond vol management- en adviesfuncties geeft Tim een treffende diepgang in zijn rol als organisatieontwikkelaar en veranderkundige. Hij kent de weerbarstigheid en de pijn van de dagelijkse praktijk en weet met geduld en vasthoudendheid organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Bij Goudvisie zal Tim zich in het bijzonder richten op de thema’s HR-professionalisering, organisatieontwikkeling en transities in het onderwijs en de zorg. Hierbij heeft Tim zowel oog voor structuur als voor cultuur en gedrag binnen teams en organisaties. 

Tim Winkler over zijn keuze voor Goudvisie

Mijn hele loopbaan ben ik actief op het gebied van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Steeds vaker kwamen vragen op mijn pad die te groot en divers waren om alleen op te kunnen pakken. De laatste jaren werkte ik incidenteel al samen met Goudvisie, omdat het een partij is met een goede kijk op hedendaagse vraagstukken waar organisaties mee kampen. Door een dienstverband aan te gaan, kan ik mij serieus en voor langere tijd hechten aan deze club om zo met elkaar grote transities en projecten te realiseren. De frisse blik, het enthousiasme, de vernieuwende werkvormen (waaronder games) en de bevlogenheid van medewerkers bij Goudvisie passen goed bij mij. Het is bijzonder om te zien hoe mijn ruime ervaring en de inspiratie van een jongere generatie tot een gouden combinatie kan leiden. De impact en waarde van deze samenwerking voor klanten binnen onderwijs en zorg zal hierdoor betekenisvoller zijn.

Carolien Wanrooy (managing director Goudvisie)

Ik ben erg blij met de rust, stabiliteit en wijsheid die Tim bij ons inbrengt. In dit vak komt wijsheid met de jaren en vooral veel vlieguren. En dat heeft Tim in overvloed. Hoe mooi is het dat Tim deze wijsheid kan overdragen. Hij is enorm welkom en ik hoop dan ook dat wij voor hem een thuishonk kunnen zijn.

Albert Goldsteen (partner en oprichter Goudvisie)

Ik werk al meerdere jaren intensief met Tim samen en vind het fantastisch dat hij nu bij ons in dienst treedt. Onze opdrachtgevers in het onderwijs, de zorg en het publiek domein staan voor grote opgaven: flexibilisering van onderwijs, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg, wendbare organisaties en nieuw leiderschap. De expertise die Tim heeft ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk, helpt Goudvisie om nog beter in te spelen op de vragen van onze klanten.

 

Lees hier meer over Tim

Delen via: