Samenwerken

Goudvisie bouwt mee aan samenwerkende teams, organisaties en netwerken

Al jaren zetten wij ons in voor samenwerken in een brede diversiteit aan sectoren. Wij helpen teams, organisaties en netwerken om tot betere, effectievere en leukere samenwerking te komen. Dit doen we door de mensen in jouw organisatie kennis te laten maken met verschillen in kijken, belangen en overtuigingen. Vanuit die verschillen verleg je steeds weer de focus naar de gezamenlijke opgave. Opdat je ondanks alle verschillen gaat toewerken naar een gemeenschappelijk doel.

In de basis is onze aanpak gericht op ‘concreet’, ‘doen’ en ‘aan de slag gaan’. De handen uit de mouwen: wij houden ervan! Maar soms verschuilen professionals en teams zich achter opmerkingen. Een excuus om dat lastige gesprek niet aan te gaan. Of door te gaan zonder de tijd te nemen om goed te kijken. Onze adviseurs stimuleren om deze schurende, spannende gesprekken juist aan te gaan.

Dit doen zij, omdat we geloven dat stilstaan bij die wrijving de samenwerking juist laat vliegen. Omdat we geloven dat met aandacht kijken en reflecteren de krachtigste manier is om hiermee om te gaan. Samen bepaal je hoe jullie het morgen beter kunnen doen. Tijdens het kijken en reflecteren blijven we wel onderweg. Daarmee bedoelen we dat we dit inbedden in jullie dagelijks samenwerking aan de opgave waarvoor jullie staan.

Meer weten over Samenwerken?

Neem contact op met Ewout Langenbarg ewout@goudvisie.nl of bel 06 51853021

Gerelateerde publicaties