Creëren

Creëren

Creëren staat voor ‘in elkaar zetten’ en ‘laten ontstaan’. Binnen dit vertrekpunt helpen we jou met het ontwerpen van interventies, leertrajecten en programma’s die nodig zijn om professionals, teams en organisaties klaar te maken voor morgen.

Resultaat

Een concrete routekaart naar morgen op maat met daarin”

  • Her-/gevonden richting en kompas die focus biedt en wendbaar maakt.
  • Kleine en hanteerbare stappen die morgen al te zetten zijn.
  • Programma’s, interventies en leerproducten op het niveau van individu – team en organisatie die de toekomst sneller dichterbij brengen.

Vorm

Samen met conceptontwikkelaars, inhoudelijk experts en veranderkundigen van Goudvisie creëer je jouw route naar morgen. Vormen die we hierbij inzetten zijn bijvoorbeeld:

Creëer-atelier Onder begeleiding ontwerp je een perspectief of ambitie en bepaal je hoe we samen klein en concreet kunnen starten.

Design-Sprint In onze ‘design-sprint’ ontwerpen wij samen met een diversiteit aan stakeholders uit jouw organisatie een concept voor jouw vraagstuk. Dit concept kan een interventie zijn, maar ook een concreet leertraject of een ontwikkelprogramma.

Let’s start a movement Breng de ‘olievlek’ binnen jouw organisatie in beweging door samen met ons een veranderaanpak te ontwikkelen op specifieke thema’s of vraagstukken.

Sparren over morgen?

Boek jouw sessie hier

Terug naar de vertrekpunten