Route naar morgen

Waar we samen staan

De impact van de coronacrisis is groots. Het heeft de maatschappij en haar organisaties door elkaar geschud en ons allen overdonderd. De zorg overbelast, het onderwijs moet haar onderwijsmodel ingrijpend wijzigen. Waar de ene branche helemaal stil ligt, krijgt de andere branche het werk nauwelijks gedaan. Iedere organisatie wordt geraakt.

Dwars door de hectiek van alledag willen veel organisaties naar morgen kijken. Ze willen leren van de huidige situatie en daar de vruchten van te plukken. Om van de crisis een mogelijkheid tot groei te maken.

Niet voor elke organisatie is dit even gemakkelijk. Ze weten niet waar te beginnen en dat is ook niet gek, want deze situatie is nieuw, voor iedereen! Op deze situatie kun je daarom ook geen kant-en-klaar-stappen-model loslaten en er is geen quick fix. Niemand heeft het antwoord. Deze hebben we samen te ontdekken.

Dan is het wel prettig om een expert naast je te hebben die helpt om de juiste stappen te zetten. Een expert die jouw type organisatie goed kent en vanuit buiten mee kan kijken. Een expert met jarenlang ervaring met digitalisering, leren en veranderen die de handen uit de mouwen steekt en samen met jou bouwt aan jullie toekomst.

“Al jaren begeleid ik organisaties bij de implementatie van hun toekomst en wat er nodig is om die toekomst dichterbij te brengen. Nu organisaties in een razend tempo hun koers hebben moeten bijstellen, help ik hen hoe ze op de nieuwe manier leiding kunnen geven en teams elkaar beter leren begrijpen.”  

Joanne Scheepstra – Organisatiekundige met expertise in leiderschap in de zorg.

Gratis sparren over morgen met Joanne?

25 organisaties

Goudvisie werkt dagelijks samen met meer dan 25 organisaties in onderwijs, zorg en publieke domein aan hun toekomst. Het potentieel, het goud, van de eigen mensen brengen wij naar boven. Zodat zij ervoor kunnen zorgen dat de strategie van de toekomst uitgevoerd wordt. Blijvend. 

De diversiteit van ons team zorgt ervoor dat we jouw vraagstuk van alle kanten bekijken waardoor we sneller tot de kern en een oplossing kunnen komen. Wij weten hoe je leren, ontwikkeling en verandering de juiste kant op kunt leiden binnen de hele organisatie. 

Typisch Goudvisie:

  • Blended aanpak: online en offline. Producten en advies. Programma’s en academies.
  • Integrale aanpak: organisatie breed en toegankelijk voor iedereen.
  • Anders: creatief, verrassend, innovatief, verder dan de horizon.
  • Denken groot denken, starten klein.
  • We doen wat nodig is.
  • Ervaren in onderwijs, zorg en publieke domein.
  • Expert in samenwerken in en tussen teams, Leren & Ontwikkelen, Organisaties in beweging.

“Al onze expertise, tools en technieken van de afgelopen jaren hebben we zo doorontwikkeld waardoor de beste blended concepten over blijven. Deze pagina hebben we gemaakt om jou te inspireren hoe je je route naar morgen kunt vormgeven.”

Jayani Masthoff – Algemeen directeur van Goudvisie. Expertisegebied: Blended leren in onderwijs en zorg.

Gratis sparren over morgen met Jayani?

Wat is Route naar morgen?

‘Route naar morgen’ biedt je een mobiele werkplaats aan. Een werkplaats die altijd dichtbij is, waar je je ook bevindt op je route. De Route naar morgen-werkplaats bevat vier vertrekpunten: Kijken, Creëren, Implementeren en Inspireren.

De mobiele werkplaats

In de werkplaats vind je werktafels waar je concreet kunt werken aan jouw vraagstuk. Aan deze werktafels vind je specialisten en sectorexperts die je op ideeën brengen, die scherpe vragen stellen, je begeleiden of werk uit handen nemen. Overal staan wij klaar om je te ondersteunen op je route! 1,5 meter-proof natuurlijk.

Je kunt bij ons op kantoor terecht of de werkplaats komt naar jouw organisatie toe. We werken online, offline of een mix van beide. In onze werkplaats kun je zelf aan de slag gaan aan de hand van onze tools, of je krijgt van ons begeleiding op maat.

De 4 vertrekpunten van route naar morgen

Jouw gidsen

Wij zijn Albert en Eeuwke, samen met Jayani en Joanne zijn we jouw gidsen. Voordat je in onze werkplaats stapt, helpen wij jou te bepalen bij welk van de vier vertrekpunten je het beste begint. Dit doen we door scherpe vragen te stellen en goed te luisteren, om zo te ontdekken waar jullie potentieel ligt. Op basis daarvan stellen we samen de beste ‘blend’ van interventies, werkvormen en expertises samen voor jouw vraagstuk.

Boek nu jouw gids

Een perspectief op morgen

Stap jij op de route naar morgen?
Speelt er een vraagstuk binnen jouw organisatie waar je graag bij stil wil staan? En wil je daar tijd voor blokken in jouw agenda zodat je zeker weet dat het gaat gebeuren? Zou het fijn zijn als experts en professionals je hierbij begeleiden of direct met je meedenken? Maak kennis met onze mobiele werkplaats en de 4 vertrekpunten Kijken, Creëren, Implementeren en Inspireren tijdens ons online event.

Online event | Een perspectief op morgen
17 september 2020
10:30-12:30

Hoe werkt het precies?
Tijdens dit event geven we je een kijkje in de keuken bij de perspectieven, interventies, werkvormen en expertises die we per vertrekpunt inzetten om jou te helpen bij je vraagstuk. Ook maak je kennis met de gidsen en zullen zij jou enkele scherpe vragen stellen om je alvast op weg te helpen. Vanwege de break-out-sessies tijdens dit event zijn er beperkte plekken beschikbaar. Schrijf je hieronder dus snel in!

Meld je aan voor 'Een perspectief op morgen'